Çayelili başarılı öğrenciler altın ve plaketle ödüllendirildi

Rize'nin Çayeli ilçesinde 2011-2012 eğitim öğretim yılında okullarında ilk 3'te yer alarak mezun olan 72 başarılı öğrenci altın ve plaketle ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonunda, Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli Belediyesi'nin destekleri ile Çayeli Öğretmenevi'nde yapılan ödül törenine Kaymakam Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı Ali Rıza Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki Saruhan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, törenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Yıldırım, okullarda eğitim gören tüm öğrencilerin kendileri için değerli olduğunu fakat arkadaşlarına göre bir adım önde olan başarılı öğrencileri de tebrik etmek gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Rıza Çakır ise mülkiyeti Çayeli Belediyesi'ne ait olan yurt binasının üst kullanım hakkının Çayeli Vakfı'nda olduğunu ve buradan gelen gelirlerin öğrencilere burs olarak verilmeye devam edeceğini söyledi.

Ardından 2011-2012 eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarında ilk 3'e girerek başarıyla mezun olan 26 okuldan 72 öğrenci altın ve plaketle ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber